Tales and Art in a Small Scale with a Big Heart

Paparazzi Tells / Paparazzi kertoo

Juorukellot kilkattaa (in Finnish)

 

Haluatteko kuulla juorun tai pari? Vai totuuden? Ei kai sentään! Juorut ovat paljon kivempia!

Tässä siis tulee… Keltatiilen rannan läheisyydessä Vantaalla järjestettiin 3.7. gaalatapahtuma, jossa oli oikea Hollywood-meininki kaikenmaailman julkkiksineen. Siihen osallistui myös ranskalainen Etelä-Suomen Trolliwoodissa asuva muusikko, alastonmalli ja leipuri Simon Deforest, joka lyöttäytyi heti manageri ja mediapersoona Nicolan seuraan kuulumisia vaihtamaan. Nicola on suositun Pinkissimo-bändin manageri. Bändillä menee kuulemma yhä hyvin, mutta ei aivan niin loistavasti kuin silloin aikoinaan ennen koronaa kun kitaristina oli vielä Shania Simmons, joka oli Pinkissimon suosituin jäsen, vaikka räävittömät räppärikaksoset Ama ja Eve eivät sitä myöntäisikään.

 

Myös Raimo-niminen mies halusi jutella Simonin kanssa muun muassa muodista ja meikeistä, ovathan he kumpikin muodikkaasti pukeutuvia ja meikkaavia miehiä. Minkähän alan julkkis Raimo mahtaakaan olla? Vai mahtaako Raimo ratsastaa Hollywoodissa aikoinaan vaikuttaneen äitinsä Aunen kuuluisuudella?  Tälle paparazzille jäi se vähän epäselväksi, sillä paikalla oli muitakin mielenkiintoisia julkkiksia, kuten Aino ja Jaakko, yksi illan tyylikkäimmistä pareista! Me juorutoimittajat käytämme tosiaan mielellämme julkkiksista pelkkiä etunimiä, sillä kaikkien sukunimiä emme muista tai tiedä, eivätkä ne tärkeitä ole muutenkaan. Ettäs sen tiedätte. Etunimienkin selvittelyssä menee välillä aikaa, sillä ihmismuisti on rajallinen ja julkkiksia on MIELETTÖMÄSTI.

 

Odottelua oli paljon, mutta lopulta punaista mattoa pitkin alkoi lipua yhä vain upeampia daameja – ja muutamia herroja myös. Mutta myöntäkää pois, että aina näissä tilaisuuksissa on paljon enemmän naisia kuin miehiä! Mistä lie syystä, sitä ei moni tiedä. Tällä neidolla oli aivan ihana puku ja korut. Kuka hän mahtoi olla?

 

Pinkissimon räppäri Ama oli myös paikalla ja otti kavaljeerikseen Simonin, sillä ei ollut saanut sellaista houkuteltua mukaan. Ja Simonkin oli tullut juhliin yksin. Ama meni turvalleen melkein heti punaiselle matolle astuttuaan, ja Simon ryntäsi avuksi. Neito oli ilmeisesti latkinut viinaksia jo ennen juhliin tuloa.

Sivusilmällä tapahtuman huomannut Jaakko ei aikonut sanoa ajatuksiaan ääneen, mutta sanoipa kuitenkin vahingossa. ”Panevatko he tuossa?” Aino katsoi kauhistuneena ensin Jaakkoa, sitten Simonia ja Amaa. Ei sentään mitään sellaista tapahtunut punaisella matolla, mutta vahinko oli silti jo tapahtunut; me paikalla olleet juorutoimittajat kuulimme KAIKEN. Kaikkea me emme yleisön takaa nähneet, mutta ei sillä niin väliä – juorulehdet saisivat heti uusia loistavia klikkiotsikoita!

 

Simon joutui tukemaan Amaa, joka huojui siihen malliin, että saattaisi kaatua uudestaan milloin tahansa. Vähitellen jono kulki eteenpäin kohti haastattelijoita.

 

Niin, siis niitä oikeita gaalaan palkattuja haastattelijoita, ei meitä satunnaisia sivusta seuranneita juorutoimittajia. Toimittajana oli Krista Dollywoodin Sanomista ja kommentaattorina sunnuntaijulkkis Marco. He olisivat halunneet kuulla äskeisestä järisyttävästä lattianrajadraamasta, mutta herrasmiehenä tunnettu Jaakko nosti heti käden pystyyn ja kieltäytyi sanomasta mitään näin turhanpäiväiseen asiaan. Me kauempana päivystäneet juorutoimittajat jäimme siis vaille tietoa siitä mitä oikeasti tapahtui, joten voimme vain arvailla ja kirjoittaa lehtiimme mutua, joka saattaa olla hyvinkin totta tai sitten silkkaa soopaa.

 

Tästä pariskunnasta saimme kuulla, että he ovat lapsivapaasta illasta nauttivat Thomas ja Maria. Uuh, jännää.

 

No sitten oli haastatteluvuorossa Simon, jota oikeat toimittajat kutsuvat herra Deforestiksi.

Krista: Miksi te päätitte jättää tänä iltana sekä paidan ETTÄ housut kotiin, herra Deforest?
Simon: Siksi, että teidän kaltaisenne ’er’iläiset saisitte kysyä.
Marco: Eriläiset?
Ama: Se tarkottaa vittu herhiläisiä, vitun bitchit! Se ei vaan osaa sanoa helvetin hoota!

 

Simon otti aurinkolasit pois silmiltään ja poseerasi tärkeän näköisenä naurettavassa shortsit-ja-takki-ilman-paitaa-asussaan. Simon on aiemmin päätynyt sekä huonoiten että parhaiten pukeutuvien julkkisten listoille – usein jopa samalla asulla! Niin on käynyt myös tällä kertaa, sillä hänen pukeutumistyylinsä siinä missä persoonansakin tuppaa jakamaan yleisön mielipiteet jyrkästi kahtia; häntä joko vihataan tai rakastetaan, mutta mielipiteettä hän ei jätä ketään.

Simon: Osaan minä sanoa ’elvetin ’oo. Ja kahvi. Se on tärkeä sana. Yksi maailman tärkeimmistä sanoista.
Ama: Vittu noi shortsit on kyl lyhyet… Mähän skriivaan täst illast viel niiiin vitun hyvän biisin, et teilt juorukelloilt lähtee taju! JOU muthaphukkin biatch!

 

Sitten oli haastatteluvuorossa trolliwoodilainen bluesia, jazzia ja soulia esittävä laulaja nimeltä Blue, joka todennäköisesti käyttää taiteilijanimeä. Juorutoimittajat eivät vielä useiden vuosienkaan jälkeen ole saaneet selville neidin oikeaa nimeä, mutta ei sillä väliä. Hän ilmaantui punaiselle matolle erään Keithin seurassa aivan Nicolan vanavedessä, joten kolmikko päätyi samaan aikaan haastateltavaksi. He eivät ehtineet paljon sanoa kun taakse jo tulla tupsahti pari Aino-impersonaattoria. Kun kerran on Elvis-impersonaattoreita, niin totta kai on myös Aino-impersonaattoreita, onhan Aino sen luokan superjulkkis! Ja miksi Aino on superjulkkis? No, koska hän näyttää meille aina ja usein normaalia, tavallista, huoletonta mutta jännittävää elämäänsä Jaakkonsa kanssa – elämää, josta me tavalliset pulliaiset voimme vain haaveilla. Sellainen julkkis on Aino, ja Ainon elämästä haluavat osansa KAIKKI! Aino on viime aikoina onnistunut haalimaan upeaan vaatekokoelmaansa muotia uudesta Barbie-elokuvasta, joten impersoonaattoritkin ilmaantuivat gaalaan samanlaisissa mekoissa – jotka saattoivat muuten olla Ainolta pöllittyjä.

 

Mutta voi harmi, kun toimittaja Krista ei tiennyt keitä arvon neidit olivat olevinaan. Oikea Aino oli jo näyttäytynyt, eikä Ainoja voinut olla enempää kuin yksi. Eihän? Yksi Aino läpsäisi Krista-parkaa naamaan niin, että toimittajan mikki oli vähällä lähteä lentoon. ”Eksä tiedä kuka mä oon?” Toinen Aino vain päivitteli sivussa, että ”Onpas ihana gaala ja sitä rataa, hihihi!”

 

Kristan koottua itsensä haastattelut jatkuivat taas normaalisti. Tässä tyylikkäästi pukeutuneet Diana ja Magnus.

 

Simon missasi äskeisen draaman, sillä hän oli jo siirtynyt gaalan jatkoille liehittelemään leidejä typerä virne naamallaan. Simonilla on tunnetusti hyvin huono viinapää; hän tulee känniin jo puolestatoista lasillisesta 12-prosenttista viiniä, joten yleensä hän ottaakin vain yhden lasillisen viikossa ruokajuomana. Ja sitten on näitä bileitä, joissa Simonilla usein tuntuu karkaavan mopo käsistä… Nicola ja Ama poseerasivat kuvaajille Simonin seurassa herraa hieman hillitymmällä tyylillä.

 

Sitten Simonin seuraan ilmaantui uhkea Ellen Annika Kallio, joka sukunimestä päätellen saattaa olla sukua Insta-kuuluisalle Taika-Tuulia Kalliolle. Tämän kauniisti hymyilevän leidin seurassa Simon ainakin latki samppanjaa! Hetkinen! Saimmekin juuri selville, että Ellen on Taikan siskopuoli Säteen äiti ja uskokaa tai älkää: 48-vuotias vaikka ei siltä näytäkään! Ellen voisi siis ikänsä puolesta olla myös 29-vuotiaan Simonin äiti. Mutta pikkulintu on laulanut, että Simon tykkääkin vanhemmista naisista…

 

Siitä puheen ollen, Krista tuli tenttaamaan Simonia muun muassa seurusteluasioista.

Krista: Missä on tyttöystävänne? Eikö teillä sellainen ole? Se silaribimbo Shania Simmons? A-HA! Onkos teillä nyt uusi silaribimbo kiinni kyljessänne?
Simon: Öö… Minä seyrystelen y’ä Shanian kanssa. Ja minyn mielestäni on jokaisen oma asia, mitä he tekevät vartalolleen.
Krista: Mutta neiti Simmonsilla siis on silarit? Ja hän hankki ne Trolliwoodissa Auroran Salongissa sen kuuluisan tohtori Grindstonen toimesta? Ilman teidän lupaanne, herra Deforest?
Simon: Shania ei tarvitse minyn lypääni mi’inkään asiaan.
Krista: Entä missä kummassa ovat teidän housunne, herra Deforest? Ette vielä vastannut tähän elintärkeään kysymykseen! Eihän tuollainen shortsityyli nyt suinkaan punaiselle matolle sovi! Ja paitaakaan teillä ei ole takkinne alla! Eivätkö nuo röyhelöt ranteissanne olekin irralliset? Mistä ihmeestä aina saatte päähänne pukeutua noin erikoisesti? Onkos teissä vähän exhibitionistin vikaa? Hih! Taitaapa olla! Olettehan te alastonmallikin! Hihihii!
Simon: Minä en pykeydy mitenkään erikoisella tavalla. Jos naiset voivat mennä pynäiselle matolle shortseissa ja ilman paitaa, niin voivat mie'etkin. Enkä minä edes ole ensimmäinen mies, joka niin tekee. 
Krista: Öh-ö... Niin. Mutta eihän kukaan muu mies nyt NOIN lyhyissä ja tiukoissa shorteissa ole ennen punaiselle matolle astunut. No, saavatpa naiset silmänruokaa – ja miehetkin! Hihih!

 

Ellen Annika Kallio väisti sivummalle, ja Kristakin katosi hetkeksi muita haastattelemaan. Simon vetäisi punaisen maton reunalla olevan rajapylvään takaa eli rahvaan seasta Aada-nimisen teinitytön, joka pyysi yhteiskuvaa miehen kanssa. Simon jutteli Aadan kanssa lämpimästi hymyillen ja muisti tavanneensa tämän myydessään kahvilatuotteitaan messuilla. Aada suorastaan jähmettyi paikalleen jännityksestä Simonin laittaessa kätensä tämän olkapäälle.

 

Ja kuinka ihastuneesti nuori Aada katsoikaan Simonia, kun tämä väläytti kameralle leveimmän hymynsä!

 

Vielä jännittävämmäksi tilanne muuttui, kun paparazzi Krista ryntäsi jälleen paikalle esittämään tiukkoja kysymyksiä. Ujo Aada ei saanut sanaa suustaan.

Krista: Herra Deforest, miten te VOITTE ottaa punaiselle matolle noin rahvaanomaisen tytön? Eihän hänellä ole edes cocktailmekkoa päällään, iltapuvusta puhumattakaan!
Simon: Öö… No, kyten te jyyri sanoitte, minä tylin tänne ilman paitaa ja ’öysyjä. Pääsin silti pynäiselle matolle. Hänellä on molemmat.

 

No, Simonin puheissa oli pointti… Blueslaulaja Blue asettui rentoutumaan Simonin jäätelömyyntipisteen eteen. Simon ei ole vielä virallisesti avannut kahvila-leipomoaan nimeltä Café La Teinte, mutta hän on jo viimeisen vuoden ajan kiertänyt messuja ja muita tapahtumia pienen pop-up-kahvilansa kanssa. Tällä kertaa Simon ei ollut itse tiskin takana, vaan hän oli palkannut sinne pari työntekijää, jotta pääsisi itse punaiselle matolle patsastelemaan ja poseeraamaan, julkkis kun on!

 

Jäätelömyynti näyttikin sujuvan mukavasti. Paikalle oli ilmaantunut paljon rahvasta rahvaanomaisissa kuteissa, sillä Bluen oli tarkoitus esiintyäkin gaalassa. Mutta esiintymisestä ei sitten lopulta tullutkaan mitään, sillä yläluokan gaalatapahtuma kesti niin pitkään, että samoihin tiloihin suunnitellulle keikalle ei yksinkertaisesti ollut tilaa eikä aikaa. Jäätelömyyjä Miriam yritti turhautuneena selittää asiakkaalle toisensa perään, että mitään keikkaa ei nyt tulisi, mutta ostaisiko herrasväki silti jäätelön? Olihan niitä saatavilla peräti neljää makua kahdessa koossa.

 

Simonkin tuli lopulta kysymään Miriamilta ja punatukkaiselta Liljalta, miten jäätelömyynti oli sujunut. Blue sattuu olemaan Simonin suosikkilaulaja, joten heillä kahdella näkyi juttu luistavan. Paparazzi Krista oli vielä hiukan järkyttynyt Aino-impersonaattorilta saamastaan tällistä, joten hän avasi hulmuavansa tukkansa poninhännältä ja istahti kahvilaan lepäämään ja päivittelemään työnsä rankkuutta! Nuori Aada oli yhä liimaantuneena kiinni Simoniin – vai toisin päin? Myös pieni Helmi-tyttö tuijotti ihmetellen Simonia kuin jotakin elävää strösselillä kuorrutettua jäätelötötteröä.

 

Simon tykkää lapsista ja on viime aikoina alkanut miettiä olisiko oman lapsen hankkiminen mahdollista. Simonin rakastettu Shania Simmons ainakin olisi innolla mukana – mutta vasta naimisiin päästyään. Tämä on suorastaan räjäyttävä tieto, joka on äskettäin levinnyt viraalimaisesti koko suomen lehdistön tajuntaan. Tiedon lähde on Shaniaa hyvin lähellä! Shania asuu kaukana Pohjanmaalla Cindy Townissa ja Simon puolestaan Etelä-Suomen Trolliwoodissa, joten pariskunta on etäsuhteessa ja tulevaisuus on kummankin osalta vielä ihan auki, eikä pitkän tähtäimen suunnitelmia siis ole mahdollista tehdä. Shaniankin oli määrä tähän gaalaan osallistua, mutta bimboparka tuskaili kotonaan koronan kourissa! No, ei hätää, ei Simon sinua täysin ollut unohtanut; kantoihan hän mukanaan sinulta kaksi ja puoli vuotta sitten saamaansa Eiffel-torniriipusta, jonka hän oli kiinnittänyt pöytäliinapitsin päähän roikkumaan! Ah, niin romanttista.

 

Poseeraamista yleensäkin rakastava Simon ei ole liian ylpeä poseeratakseen lasten kanssa, joten hän polvistui lattialle, jotta pikkutyttökin saatiin kunnolla kuvaan mukaan. Teini-ikäinen Aada oli onnensa kukkuloilla, kun Simon halusi ottaa monta kuvaa tämän kanssa, jotta edes jokin niistä onnistuisi, Simon kun ei halunnut olla vastuussa Aadan toivoman yhteiskuvan ”pilaamisesta”.

 

Myös Blue halusi kuvaan mukaan Simonin kanssa, mistä Simon näyttikin olevan aivan onnessaan. Moni paikalla ollut oli sitä mieltä, että yhdessä lasten kanssa nelikko näyttikin aivan oikealta perheeltä! Huomasitko tämän, Shania?

 

Sitten Simonin pikku kahvilan eteen ilmestyi yksi illan tyylikkäimmistä ja kuvatuimmista pareista: Aino ja Jaakko! Simon halusi kuvan superkuuluisan kaksikon kanssa, ja kuvaaja pyysi heitä siirtymään hiukan oikealle, jotta kahvila saataisiin paremmin mukaan.

 

Simon ei meinannut pysyä nahoissaan päästessään poseeraamaan Ainon ja Jaakon kanssa. Simonia kiehtoo, miten normaalia ja kuitenkin mielenkiintoista elämää Aino ja Jaakko viettävät, ja hän seuraa tarkasti jokaista pariskunnan postausta. Aino ei oikein tiennyt mihin kätensä laittaisi, joten ne jäivät arasti selän taakse. Aino ei edes tiennyt mihin katsoa, sillä Simonin paljaat koivet tuntuivat jatkuvan loputtomiin! Jaakko näytti rauhalliselta ja tuumasi varmasti, että no mitäs tässä, on sitä ennenkin miehiä shorteissa nähty – ei tosin ehkä punaisella matolla eikä noin lyhyissä shortseissa. Vai oliko Jaakon jäänviileässä katseessa kenties ripaus mustasukkaisuutta? Onhan tätä charmanttia kiharatukkaista ranskalaisherraa myös maailman komeimmaksi mieheksi tituleerattu… Ja hän on vapaassa parisuhteessa, johon periaatteessa mahtuisi muitakin kuin oma tyttöystävä. Vai mitä, Shania?

Shanian ja Simonin seurustelua ja muuta draamaa voi seurata paparazzi Ninni Polven blogissa Silky Street. Lisäksi Simon somettaa Instagramissa ja Facebookissa, ja myös Shanialla on oma Facebook-tilinsä.

 

Kiitän ja kuittaan,

trolliwoodilaisen Tosihöpö-lehden anonyymi juorutoimittaja

You may share my work in social media with proper linking back to this site. Also, check out my other posts and leave comments wherever you wish. I welcome all constructive criticism with open arms.

0 0 votes
Post Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x